top of page

OM ELPIDA

Elpida betyr «håp» på gresk.

Elpidatreet. Toppen er knekt rett, av men treet har allikevel ikke har gitt opp - det strekker seg videre oppover fra en grein utfra siden. Når du tenker at alt er ødelagt så forteller treet at noe nytt kan vokse frem og strekke seg oppover.

Det er viktig og meningsfullt å kunne formidle håp og det vil vi i Elpida. Håp om endring, bedre forståelse, om omsorg, trygt fellesskap osv. Håp er viktig i arbeidsmiljø, den enkeltes liv og familie. Håp er grunnleggende viktig i alle livets sammenhenger.

Logoen er et tre i fjellsiden på Fløyen i Bergen. Bildet viser et tre hvor toppen er knekt rett, av men hvor treet allikevel ikke har gitt opp - det strekker seg videre oppover fra en grein utfra siden. Treet står mellom mange andre trær som ikke har knekt sin topp, og i den sammenheng er kanskje ikke treet så vakkert. Men treet er vakkert for det representerer noe svært viktig - håp.

 

Når livet gir knekker og dype sår – så er det fortsatt håp til godt liv om enn skadet. Når du tenker alt er ødelagt så forteller treet at nytt kan vokse frem og strekke seg oppover. Når din arbeidsplass ikke fikk det til eller du fikk noen stygge skrammer – det er fortsatt muligheter til god vekst. 

Elpida har sitt fokus på relasjoner. Vi jobber både med den enkelte gjennom veiledning og med fellesskap gjennom engasjerende undervisning med mye dialog. Vårt mål er å utgjøre en god forskjell i relasjoner mellom mennesker. Derfor sier vi "Elpida - Fra viktige ord, til viktig praksis".

HVEM ER JEG?

Bernt Forstrønen heter jeg, og jeg har over 20 års erfaring som formidler og veileder.

Bernt Forstrønen

Jeg har blant annet arbeidet som fengselsprest, som daglig leder i Kirkens Bymisjon i Bodø, i menighet og i forsvaret.

Jeg har undervist i teambygging, relasjonskompetanse og kommunikasjon, og har videreutdanning i systemisk tenkning/familieterapi. 

Du kan snakke med Bernt om alt, men vil du ha han skikkelig på gli så er han over gjennomsnittet interessert i Liverpool og tegneserien Pondus.

Kontakt

bernt@elpida.no

47416351

Kontakt
bottom of page